maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tilannekatsausta

Missä mennään nyt? Koko kesä on mennyt ihan muissa merkeissä kuin liikkumisen ja laihduttamisen parissa. Töissä kaikki muuttuu, kerron muutoksista syksyllä. Nyt olen lomalla eikä työasioita mietitä.

Liikkuminen on tosi vähissä. Pari kertaa viikossa käyn kuntosalilla, ehkä kerran viikossa pidemmällä kävelylenkillä. Hyötyliikuntaa tulee marjojen poimimisesta ja kuten tänään, pihan siivoamisesta viime öisen myrskyn jäljiltä.

Paino on tietysti noussut, huitelee ehkä siinä -15 kilon kohdalla. En ole jaksanut miettiä päivittäisiä aterioita enkä liikkumisia, siihen nähden on ihan kohtuullisissa luvuissa.

Vaan nyt tarvii asioiden muuttua. Viime vuosien huippulenkkarit ovat käytössä kuluneet niin, ettei niitä voi enää käyttää. Löysin uudet aivan upeat, niin kevyet, niin täydellisesti jalkaan sopivat:


Koko kevään hain kävelysauvoihini kumitassuja. Niitä ei löytynyt koko Etelä-Suomen urheiluliikkeistä. Paikallisesta Prismasta löysin Exeliin sopivat tassut, vaan eivätpä sopineetkaan. Ne mun sauvat on niitä ihan ekoja Exelin sauvoja liki 20 vuoden takaa. Nää varatassut ovat sisältä kulmikkaat eivätkä pysy pyöreissä sauvoissa.

Nyt kun etsin noita tossuja, huomasin, että halpissauvoja saa tarjouksesta alle 20 euron, joten ostin nyt siis One Wayn sauvat. Ovat ihan hyvät paitsi että tuo kädensijan korkkiosuus on aivan liian lyhyt, pari sormea roikkuu aina ulkopuolella.


Eli tekosyiden aika on ohitse!! Nyt liikkeelle!!

6 kommenttia:

 1. Se on totta, että kesällä ei viitti niin liikkua. Toisaalta marjastus on mun mielestä kyllä rankempaa, ku kuntosali. Ite olin ihan puhki lauantaisen marjareissun jälkeen. Ja sit tulee uitua ja pyöräiltyä.

  VastaaPoista
 2. Mä en ihan osaa käyttää vielä tätä bloggeria. Miten esim. blogin saa seurantaan?

  VastaaPoista
 3. Kyllä se marjastuskin liikunnasta käy=)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Rentouttavaa, onnellista lomaa! <3

  Olkoon askel lenkillä kevyt ja rullaava uusien lenkkitossujenkin ansiosta!

  VastaaPoista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!