sunnuntai 19. elokuuta 2012

Missäs mennään nyt?

Lisäsin tuonne ylös Paino-palkin. Paino on eilisaamun lukemalla 89,8 kg eli soppakuurin lopettamisen jälkeen on noin neljä kiloa tullut toukokuusta lähtien. BMI on siis himpun verran yli 30. Nyt olisi tarkoitus taas aloittaa ruokien tarkempi syynääminen. Kesällä tuli luvattoman paljon syötyä kaikkea ihan ylimääräistä ja se pitää nyt loppua.

Liikuntaan olen onneksi taas päässyt kiinni uudestaan. Heinäkuu meni jotenkin haahuillessa. Parin kolmen viikon päästä on myös marjatouhut ohi ja sen ajan voi käyttää liikkumiseen. Kuntosaleilun rinnalle pitäisi keksiä jokin kiva harrastus, joka ei sitoisi välttämättä joka viikko samaan aikaan. Katselin kaupungin liikuntatarjontaa ja valitettavan monet mielenkiintoiset liikuntatouhut on jo kello viiden aikaan. Ei niin mitään mahiksia ehtiä niihin töistä.

Viimeinen lomaviikko alkaa huomenna, tosin tiistaina menen töihin ja vastavuoroisesti pidän seuraavan tiistain lomaa. Toivottavasti myös vakiarki auttaa noiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Normiaamupala: mustikkaa, mansikkaa, raejuustoa ja jossain alla ruispuuroa.

3 kommenttia:

 1. Kun syksy tuo normiarjen syömisineen ja liikkumisineen, katoavat nuo kilot varmasti! Jospa löydät aikatauluusi sopivat, itseäsi miellyttävän liikuntamuodon.

  Rentouttavaa viimeistä lomaviikkoa ja hyvää mieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaneli!!! Eka työpäivä osoitti, että syömiset pitää suunnitella etukäteen. Lounas meni pitkälle iltapäivään ja iltasyöminen melkein yöhön ja KAMMO NÄLKÄ tietystikin päällänsä!

   Poista
 2. Minua on tylsistyttänyt tehdä eväitä töihin. Menee varmaan hetki, että tähän taas tottuu loman jälkeen. Ehdottomasti tärkeää, jotta syömiset pysyy hallinnassa, mutta laiskottaisi näköjään melkoisesti salaattien väsääminen. :) Muutoinkin lomareissun syömisvapaus jäi mieleen ja tuntuisi helpommalta jatkaa sitä, vaikka olinkin jo odottanut tätä normiarkiterveyssyömistä! ;)

  Tsempataan!

  VastaaPoista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!