sunnuntai 12. elokuuta 2012

Viikon 32 liikunnat

Ma 6.8. Marjojen poiminta 2 h 30 min

Taas tuli kerättyä mustaherukoita mehuksi ja mustikoita pakkaseen sellaisenaan. Talvivarastot alkavat täyttyä.

Ti 7.8. Kuntopyörä 15 min, kuntosali 45 min, sulkapallo 30 min

Pelasin sulkapalloa varmaan ensimmäisen kerran noin vähän yli 20 vuoteen. Enhän mä osunut sulkaan ollenkaan. Kokeilin sitten lasien kanssa niin jopas rupesi menemään paremmin. Ja mikä hiki tuli puolessakin tunnissa. Tää oli kivaa!

Ke 8.8. Kävely 1 h

Lämpötila oli vain 16 astetta eli oli tosi mukava kävellä. Sain nimpparilahjaksi ystävältä salihousut, jotka ovat näemmä hyvät lenkilläkin. Paikallisesta halpishallista löysin urheilutakin, joka on juuri passeli tällaisille keleillä, kun tarvitsee ohuen pitkähihaisen vaatteen. Lisäksi siinä on taskut. Mietin aina, mihin ihmiset laittavat kaikki tilpehöörit. Minä en voi lähteä lenkille ilman: kännykkää, pikkurahaa, avaimia, nenäliinapakettia...

To 9.8. Kävely 1 h ja hölkkä 10 min

Tuli taas kokeiltua hölkkäämistä, pitkästä aikaa. Oikea käsi on tosi kipeä tiistain sulkapallosta, rannetta vihloo ja käsivartta jomottaa, kivaa :)

Pe 10.8. Marjojen poiminta 4 h 5 min

Runsas 10 litraa mustikoita on taas siirrettävissä pakkaseen. Tosin ulkonakin oli niin kylmä, että melkein tuntui pakkaselta. Sormet oli kohmeessa... Keräsin maalta muutakin syötävää mukaan:


Su 12.8. Marjojen poiminta 3 h 10 min

4 kommenttia:

 1. Mulla on usemmiten vain avainreksu kaulassa. Joskus kännykkä mukana taskussa..

  VastaaPoista
 2. Sulkapallo on <3!

  Liikunnallista viikon jatkoa ja mukavia säitä!

  VastaaPoista
 3. Possumunkki: minulla on jokin pahaenteinen ennakkoaavistus, että jos lähden lenkille ilman kännykkää, kaadun ja jään makaamaan ikuisiksi ajoiksi eikä kukaan auta jne. :)

  Kiitos Kaneli! Tänään oli aivan järkky kylmä marjojen poimintakeli. Viikonlopuksi on onneksi luvattu lämpenevää, tarkenee harrastaa.

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla sun blog(e)issa :)
  Kiva lueskella muidenkin vihannesjuttuja ja marjajuttuja :) Ei kovin moni niistä intoile :( vaikka kannattais. Mahtavat sipulit muuten tuolla aiemmassa! Meillä ei sipulit tänä vuonna viihtyneet vaan ovat ihan kituliaita.

  VastaaPoista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!