tiistai 31. heinäkuuta 2012

Terveisiä sauvakävelylenkiltä

Raahauduin nyt illansuussa sauvakävelenkille. Lämpötila oli vielä 20 asteessa mutta tuuli oli hippasen kylmä paljaisiin käsivarsiin. En muista olenko maininnut mutta minulla on tosi herkkä iho. Jos iholla on hius, se tuntuu rautalangalta ja raavin itseni lähes vereslihalle. Näissä uusissa sauvoissa on käsisiteissä sisällä jokin pehmustekangas, joka tuntuu INHOTTAVALTA. Kutittaa ja hiostaa. Kilometrin välein heitin sauvat menemään ja raavin ranteita. Enhän mä voi noita käyttää ilman hanskoja. Muuten oli kiva kävellä, ilma on raikas ja tuuli mukavasti, vaikkakin vähän kylmästi.

Tänään kokeilin Kanelin kevätkaalihässäkkää. Käytin siihen nuukuuksissani vanhaa kaalia, ei olisi kannattanut, kaali oli liian kovaa ja tuhtia. Laitoin siis vanhakaalihässäkkään:
  • neljännes kaalia silputtuna ihan ohueksi
  • neljännes kukkakaalikukinnosta
  • Feliksin ultra kevyt majoneesia muutama spruittaus
  • kevytkermaviiliä purkillinen
  • mustapippuria, valkopippuria, suolaa
Oli hyvää niin paahdetun ruisleivän kuin possupihvinkin kanssa.

4 kommenttia:

  1. Oi, sinä silppusit tai suikaloit sen noin pieneksi. Minä olen taas ollut laiska ruoanlaittaja ja paloitellut varhaiskaalen vain veitsellä ja jättänyt kukkakaalenkin pois, pelkällä sipulilla ja pippurilla maustanut! :) En ole vielä kyllästynyt, kun vaihtelen lisukkeita. Helppoa valmisevästä jääkaapissa, kun kerralla tekee isomman satsin :)

    Harmi tuota iho-ongelmaa :( Jospa hanskat kädessä onnistuisi ilman kutinoita.

    Aurinkoista mieltä viikkoosi! Ja onnea uudelle blogillesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha kaali oli pakko laittaa mahdollisimman pieneksi, oli niin kovaa ja tuhtia kamaa. Seuraavalla kerralla ostan kyllä uutta kaalia, on varmaan pehmeämpää ja mehukkaampaa.

      Kiva kun löysit uuteen blogiini!

      Poista
  2. Näyttääpä erikoiselle tuo salaatti.. mulle ei raaka kaali sovi, muuten kokeilisin :) Siirryitkö tänne vuodatuksen toimimattomuuden takia? mä itse harkitsen VAKAVASTI sieltä lätkiin lähtemistä.... menee niin hermot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, täällä ollaan pääosin sen takia, että vuodatus niin hankala ja ongelmia täynnä. Toinen syy siirtymiseen on uusi yritys löytää motivaatiota laihtumiseen. Tervetuloa jatkossakin!

      Poista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!