tiistai 6. marraskuuta 2012

Viikon 45 liikunnat (ja sairastamiset)

Ma 5.11. Kuntopyörä 10 min, kuntosali 1 h

Pääsin vihdoin lääkäriin tutkituttamaan kipeät lonkkani. Ne kuvattiin parista suunnasta ja otettiin verikokeita päälle. Lääkärin alustavan arvion mukaan jotkut limapussit ovat tulehtuneet tai niissä on vettä tai jossain muualla oli vettä... Tulehduskipulääkettä pitäisi syödä pari viikkoa, koska kaikella todennäköisyydellä tulehduksesta on kyse. Kortisooniakin kokeillaan ehkä.

Kävellessä sattuu, töissä ja bussissa istuminen on aika hirveää ja makaaminen on kaikkein kamalinta. Eli tunti kuntosalilla meni ihan hyvin mutta sitten tuskat taas iski. Tosin, kirjoittelen tätä tiistaina ja nukuin viime yönä klo 21-4.30 ilman valvomista tai heräämistä välillä. Ei ole mitään käsitystä, koska olen viimeksi nukkunut noin pitkään. Mun lyhyet 3-4 tunnin yöunet herätti myös uuden työterveyslääkärin kiinnostuksen. Edellinen kysyi vain, että mitä hänen pitäisi minun mielestäni tehdä. Haloo?

ti 6.11. Kävely 40 min

To 8.11. Kävely 1 h 30 min

Pe 9.11. Kotijumppa 30 min

3 kommenttia:

 1. Niin joo, no 19,6kg 11 viikossa. :) Löytyi motivaatiota, ainakin hetkellisesti. :) Toivottavasti sama meno jatkuisi kevääseen asti, niin jopa kehtais uimarannallekin ehkä jo mennä. :D

  Tsemppiä sinulle, toivottavasti vaivat helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakskyt kiloa 11 viikossa on ihan huikea tulos! Onneksi olkoon!!!! Kyllä sinulla on motivaatiota nyt, lainaa tännekin hetkeksi :)

   Poista
 2. Toivottavasti kivut on jo helpottaneet. Kurjalta kuulostaa. Et oo näköjään pitkään aikaan tänne kirjoittanut, mutta blogin ulkoasu on kovasti uudistunut.

  Hyvää Uutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!