sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet...

Terveisiä täältä jostakin stressin ja kiireen välimaastosta!! Loppuvuosi hurahti niin, ettei blogia tullut päivitettyä yhtään, en myöskään vieraillut kenenkään sivuilla. Nyt minulla pari kuukautta rästilukemisia. Teillä varmasti kaikilla on tapahtunut vaikka mitä, toivottavasti kuitenkin uutiset ovat positiivisia.

Jospa alkuun kirjaisin alkuvuoden liikkumiset:

ma 31.12.2012
Iltalenkillä 2 tuntia.
Katselin ilotulituksia ja ihmisten kauniita jouluvaloja, joita molempia oli tänä vuonna kuitenkin jotenkin vähemmän kuin aikaisempina vuosina. Sammutin yhden uhkaavan näköisen roskispalon lataamalla sinne runsaasti lumikökkäreitä. Ehkä olisi pitänyt ilmoittaa siitä johonkin mutta seuraavana päivänä kauppakeskus oli vielä pystyssä.

Ke 2.1.2013
Iltalenkillä 50 minuuttia

To 3.1.2013
Keilaamassa tunti ja kotijumppaa 30 min
Välillä on hassua, kun on tunnin keilausaika niin tarvii koko ajan lataa palloa, käsi oli ihan turta jo puolen tunnin jälkeen mutta hauskaahan keilailu on.

Pe 4.1.2013
Kotijumppaa 30 min ja hiihtoa 1 tunti
Ensimmäinen varsinainen hiihtokerta tänä talvena ihan ladulla. Ei ollut pitoa eikä luistoa mutta kyllähän siinä jotenkin käsivoimin sen tunnin latasi.

La 5.1.2013
Kävely 2 tuntia
Ilmeisesti keilaamisesta tuli toinen pakara kipeäksi ja hiihtämisestä taas lonkat araksi. Lonkat vaivaavat edelleen, välillä on istuminen ja varsinkin siitä liikkeelle lähteminen tosi kivuliasta. Ajattelin kuitenkin, että jos nyt vaan lepuutan jalkoja, en pääse edes maanantaina töihin. Tosin kun lonkat ovat kipeät ja liikkuu vielä lisää, tuska on kammottava mutta näin jälkikäteen ajatellen se oli kuitenkin hyväksi.

Su 6.1.2013
Kuntopyörä 10 min ja kuntosali 50 min
Jalat olivat arat mutta raahauduin kuitenkin salille, tein pääasiassa käsi- ja selkäjuttuja. Nyt pitäisi ihan oikeasti alkaa panostamaan saliharjoitteluun kunnollisella ohjelmalla. Sellainenhan minulla on mutta sen noudattaminen säntillisesti onkin toinen asia.

Ma 7.1.2013
Hiihto 1,5 tuntia
Nyt oli voitelu kohallaan ja oli hyvä hiihtää. Kyllä huomaa eron, kun voi jaloilla potkia vauhtia eikä vaan käsillä revi koko ajan eteenpäin. Ei hengästy ja tuntuu, että voisi hiihdellä pidempääkin. Hikihän tietysti tuli, kaikki vaatteet piti laittaa kuivumaan lenkin jälkeen. Hienoa!!!

Ke 9.1.2013
Kävely 30 min
Lyhyt iltakävely illan ratoksi. Tällä viikolla tiistaista torstaihin olen ollut esimieskoulutuksessa, joka on aika rankkaa touhua, keskustelua ja aktiivista kuuntelua täyden työpäivän verran joka päivä.

Pe 11.1.2013
Kotijumppa 30 min

1 kommentti:

  1. Hirveästi en ole itsekään blogiani päivitellyt, nyt taas olen ajatellut jatkaa blogeilua. Laihduttanut kyllä olen siltikin.

    VastaaPoista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!