sunnuntai 26. elokuuta 2012

Viikon 34 liikunnat

Ma 20.8. Kävely 1 h, mattojen pesu 1 h 20 min, marjojen poiminta 2 h 30 min, kävely salille ja takaisin 50 min, kuntopyörä 15 min, kuntosali 50 min

Mustikoita piisaa
Ke 22.8. Kävely 1 h

To 23.8. Kävely 1 h 15 min, kuntopyörä 15 min, kuntosali 1 h

Pe 24.8. Kävely 50 min, marjojen poiminta 3 h

La 25.8. Sulkapallo 30 min, marjojen poiminta 4 h 30 min

Su 26.8. Kävely 45 min

5 kommenttia:

 1. Olet pudonnut tosi paljon jo! Onnittelut! Itse kärsin vatsakivuista ja sen vuoksi aloin kokeilla systeemiä, että karsin vaaleat jauhot ja sokerit. Välillä menee hyvin välillä vähemmän hyvin. Olen noin pari kuukautta tätä yrittänyt ja saanut noin 5 kg pois. Vaikeus on vain siinä, että helposti palaa vanhoihin tapoihinsa. Ihailtavaa tuo sinun liikkuminen. Siitä saisin ottaa mallia.
  Oikein kivaa elokuun jatkoa ja tsemppiä kovasti jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita! Minä yritän lähinnä järkeistää annoskokoja. Vaan niin helposti tosiaan palaa entiseen. Viisi kiloa on hieno aloitus, tsemppiä sinullekin!

   Poista
 2. Mui, kiva kun kävit jättämässä kommentin blogiini.. Hieman oon hiljaiseloa pitänyt. Jospa nyt saan niskasta itseäni kiinni taas, kun työt lähestyvät viikko viikolta. :P Meillä on muutama punasipuli penkissä ja tavallisia, mutta ei todellakaan noin paljon kuin sulla! :D

  VastaaPoista
 3. Mistähän minä saisin lisävirtaa liikuntaan? Käyn vain koiran kanssa päivittäin kävelyllä ja ens kuusta alkaen taas kerran viikossa tanssitreeneissä mutta lisä ei tekis pahaa. Läski meinaa majoittautua keskivartaloon, eikä halua millään irroittaa otettaan :)

  Sinun viikottainen liikuntamäärä näyttää nii hiivatin hyvältä. Onnittelut siitä :)

  VastaaPoista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!