torstai 20. syyskuuta 2012

Askeleet-kampanja

Meidänkin firma on mukana Askeleet kampanjassa 24.9.-21.10.

Tässä hiukan taustatietoa:

Suomen Kuntoliikuntaliiton ja SLU –alueiden Askeleet -kampanja on koko maan laajuinen arkiliikuntaan kannustava kampanja, jossa yritykset ja työyhteisöt ottavat mittaa toisistaan kampanja-aikaisilla liikuntamäärillä. Kampanjassa kisaillaan vähintään viiden hengen joukkueilla sekä henkilökohtaisesti, että joukkuekohtaisesta noin kuukauden ajan.

Askeleiden ideana on ottaa kampanja-aikana niin monta askelta kuin mahdollista työ- ja vapaa-ajalla askelmittaria apuna käyttäen. Myös muu liikuntasuoritus, kuten pyöräily kelpaa askeleiksi. Osallistuja kirjaa ottamansa askeleet ylös henkilökohtaiselle verkkosivulle, josta hän voi seurata edistymistään ja tuloksiaan.

Verkkosivustolla on erilaisia toimintoja, jotka mahdollistavat sen, että kilpailu on motivoiva kaikille. Jokainen osallistuja kisailee omista lähtökohdistaan riippumatta aikaisemmasta liikuntamäärästä. Se tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lisätä omaa hyvinvointia ja vahvistaa työntekijöiden joukkuehenkeä.

Saimme eilen askelmittarit ja niistä voi sitten seurata askelten kertymistä. Raportoin tänne päivälukemia. Kampanjan sivuilla on myös laskuri, jolla saa muutettua muuta liikuntaa askeliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!