sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Viikon 37 liikunnat

Ti 11.9. Kävely 2 h 10 min

Olipa hieno kesäinen ilma vielä illalla. Lämpötila liki 20 astetta ja aurinko paistoi.

Ke 12.9. Kävely 55 min, kuntopyörä 10 min, kuntosali 1 h

Lähdin aamulla ennen töihin menoa lenkille. Ilma oli sumuinen, kostea ja lämmin. Kosteus kiharsi hiuksia. Mukava olo tuli kuitenkin, kotiin pikaisesti suihkuun ja pikaisesti pysäkille ja töihin! Illalla menin sitten vielä kuntosalille. Kyllä tässä elämäntilanteessa, kun työasiat pyörivät mielessä yötä päivää, tarvitsee kunnollista rasitusta ja irtautumista arjesta.

Pe 14.9. Kotijumppa 30 min

La 15.9. Perunoiden nosto 4 h, marjojen poiminta 45 min

Viime viikot olen syönyt lihasrelaksantteja ja särkylääkkeitä harva se ilta. Kesän marjojen poiminnat ovat tehneet kipeän kohdan selkään, särkee, polttaa, kolottaa, kipuilee ympäriinsä, välillä pakaraan, välillä jopa toisen jalan polveen. Hierojalle pitäisi mennä mutta koska???? Perunoiden nosto elikkä neljän tunnin kykkiminen teki puolestaan niskan kipeäksi. Ja muutenkin joka paikkaa kolotti. Mutta kirjoittelen tätä sunnuntaina eikä särkyä enää ole. Pysyköön poissa!!


Olen kuulemma smurffin näköinen sinisessä pääliinassani :)
Su 16.9. Kävely 2 h 20 min, kuntopyörä 10 min, kuntosali 25 min, sulkapallo 40 min

Tulipahan sunnuntainakin tehtyä jotain. Jalat alkoivat tuntua hiukan kankeilta kävelyn jälkeen mutta yhtä kaikki hyväksi tuo liikunta oli.

4 kommenttia:

 1. Löytyipäs täältä uudistunut, värikäs blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vierailemaan jatkossakin!! Jutut ovat hiukan harvassa muun elämän ruuhkautumisen takia mutta eiköhän tilanne parane pikku hiljaa.

   Poista
 2. Reippaasti olet liikkunut, mahtavaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tahtoo tuo liikunta vaan olla sellaista, että joko ei ollenkaan tai sitten tuntitolkulla. Sellainen tasainen liikunta joka päivä puuttuu. Kiva kun tulit käymään!

   Poista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!