sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Viikon 38 liikunnat

Ma 17.9. Kävely 40 min

Ti 18.9. Kävely 40 min

Huh, kahtena iltana kävelin vasta illan hämärtyessä motarin pysäkiltä kotiin. Matka ei ole kummonenkaan mutta ekana iltana tuuli ja tuli kaatamalla vettä ja molempina iltoina oli jalassa nylonit ja nahkakengät. Arvaatte varmaan miten kipeät ovat jalkapohjat. Tokana iltana ilona oli sentään kaunis syksyinen ilta. Työt näkyvät alkavan venyä iltaan. Ei vaan voi sille mitään. Olen kuitenkin sen verran edistynyt, että olen kalenteriin laittanut joka päivälle poistumisajaksi klo 15, jonka jälkeen kukaan ei ainakaan kokousvarausta enää tee. Sekin helpottaa hiukan.

To 20.9. Kuntopyörä 10 min ja kuntosali 1 h

Pe 21.9. Kävely 1 h, siivous 2 h, päivän askeleet 15804

Lomapäivän kunniaksi heti aamusta kävelylle. Lämpötila plussan puolella 4,7 astetta.

La 22.9. Kävely 1 h 50 min, päivän askeleet 21357

Kyllä syksy on tullut. Seitsemältä jo puut loivat varjojaan ja kahdeksalta oli pimeää. Puutarhoissa tuoksui omenat ja kuivat lehdet rahisivat jalkakäytävällä.

Su 23.9. Sulkapallo 30 min, päivän askeleet 5346

2 kommenttia:

  1. Moro, voi kun saisi itsekin tuon liikunnan mukaan tähän omaan kuuriin. :( No, jospa sitä joskus, kun saa painoa alas, niin on mukavampi liikkuakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikunta on mukava harrastus. Suosittelen askelmittarin hankintaa. Sitä on kiva seurata ja laittaa joka päivä tavoitteita hiukan korkeammalle.

      Poista

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!