sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Siirtymävaihe täysvauhdin jälkeen

Olen nyt siis ollut täysivauhdilla kolme viikkoa eli syönyt sen kolme pussia per päivä. Ensi viikon torstain ja perjantain olen normiruualla ja siihen tulee siirtyä pikkuhiljaa.

Ensin tulee aloittaa pikkulautasella, sitten leipälautasella ja lopuksi annoskoko kasvatetaan ruokalautaskokoon. Siirtymävaiheessa syödään edelleen nuo kolme pussia päivässä ja sen lisäksi aamiainen, joka voisi olla kananmuna ja hiukkasen raejuustos tai jogurttia ja marjoja. Lounas ja päivällinen ovat samanlaiset, 50 grammaa proteiinipitoista ruokaa ja vesipitoisia vihanneksia elikkä kurkkua, tomaattia, salaattia yms. Tämä on siis ensimmäisen päivän annos. Toisena ja kolmantena päivänä annoskoko muuttuu leipälautasellisen kokoiseksi ja proteiinipitoista ruokaa saapi olla 80 grammaa, jos lihaa tms. Nestemäisille on omat mittansa.

Päivinä 4-7 annoskokoa kasvatetaan normilautaseen. Lisäksi annokseen saa nyt ottaa myös lämpimiä vihanneksia mukaan. Päivän 8 kohdalla minulla pitäisi olla se annoskoko, jolla voisin jatkaa koko loppu laihdutusajan. Mutta tosiaankin teen tämän nyt tässä vaiheessa ainoastaan, koska olen kaksi päivää tavallisella ruualla. Ensi lauantaina pitäisi siis taas siirtyä kokonaan pussiruualle.

Tässä kuvassa on siis tuo pikkulautasannos. Hih, kun suurentaa valokuvaa, saa isomman annoksen.

Täytyy sanoa, että nyt kun menen siis päivässä nro 2, niin annokset tuntuvat aika isoilta, vaikka kyse on vasta leipälautasannoksesta, kun sen lisäksi saa siis syödä aamullakin jotain ja lisäksi välipaloina nuo kolme pussia ja näitä leipälautasannoksiakin siis on kaksi päivässä. Toivottavasti paino laskee nyt näilläkin edes jonkinlaista tahtia. Se selviää torstaiaamun punnituksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun tulit kommentoimaan! Kiitos sinulle!